Žánrové obrázky z pokusného pole

Výpůjčky se vkrádají. Svět sám je v neustálé přestavbě a co teprve představy o světě? Dnes nejsem čerstvý. Diplomacie, co to je? Nasranej, nemohu explodovat … zranil bych svý bližní, zbývá imploze negativních pocitů, jakési prostocviky, rodea na Bucefalovi … Di do Kauflandu pro inspiraci, kokote.

Tkanina prosákla potem, dva krví pomazaní lidé leží obaleni fólií na dlažbě. Policité rozhánějí čumily. Jednotlivá vlákna se propalují pokožkou. Slunce je nemilosrdné. Kyselinou rozleptané zřítelnice, vystředěné vnímání … Za každým flákem masa je zmarněný život. Eumenidy byly usmířeny krví němých tváří. Podušen ve vlatní šťávě … ten příběh je tak tragickej, že mu přestávám rozumět. Hromada jevů, kterou sotva kdo dá dohromady. Se sprirálou okolo krku míjím … horor typu kremace.

Zážitky se nesnažte analyzovat. Pornografie? Umění? Vždyť stačí zasunout … kovový kotouč do madla vozíku a včil. Bílá dlažba, bílé světlo … dveře se rozestoupily. Ovoce a zelenina … mají laciný broskve. Blondýna mě pozoruje. Rychlý kontakt … z očí do očí a zpět k broskvím … vybírám deset kusů. Mezi regály proplouvají všelijaké typy. Pozoruji je mimovolně, prolínám … ještě vločky, mouku. Postarší dáma zírá do police s vínem. Dělá mi místo. Jogurt, smetanu, vejce … kolik stačí ke štěstí? Čerstvý vepřový … sankce proti Rusku ruinují hospodářství. Zemědělci jsou nuceni prodávat pod náklady. Spatřil jsem odporná torza zvířat. Ze smrti se neprocitá. Se smrtí se nepočítá.

Ve frontě u pokladny žánrové obrázky, jasné barvy … zírám jako tele uprostřed lidského dobytka. U pokladny? U napajedla? Každý sám pro sebe klade zboží na pás. Vytahuji z vozíku nákup. „Kdykoli zaslechnu slovo kultura, sahám do míst, kam jsem dal revolver,“ prohlásil Hermann Göring. Sahám do kapsy. Přišla na mě řada. Vytahuji peněženku a platím. Další …

Venku je vedro k zalknutí. Nahotinky v potravinářské fólii se grilují na rozpáleném asfaltu. Zvědaci čumí, diví se, fotí. Act for Animals. Maso nemluví. Do Kauflandu pro nákup … a zpět.

Kalendář akcí

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Nejbližší akce