Píča není číča

Píča. Piča. Každý ví, co znamená. Každý geodet ví, že mapa není území, ale kosočtvercová runa je na ní patrná. Krkonoše, Krušné hory, Šumava a Žďárské vrchy, to jsou ony čtyři strany kosočtverce, jeho svislá úhlopříčka je Vltava, řeka naše nejnárodnější. Čárky okolo kosočtverce pak znamenají jednak šíření českého ducha do všech světových stran. Uprchlíci všech zemí vítejte v píči!

Neuropatie, nekrofílie, diabetes, dialíza, progresivní paralýza, debilita … prezident všech patafyziků přiznal zdravotní problémy. Vyplývají z věku a lékaři náruživého kuřáka ukliďňují bezvadným stavem prostaty, ale … dábel nikdy nespí. Bere na sebe roucho beránčí, V Srbsku si koupil nůžky na plech a šturmuje maďarskou hranici. Je to jako tsunami … nevinná vlnka se mávnutím motýlých křídel mění v zabijáka, který hrne a ničí vše, co mu stojí v cestě. Proletáři všech zemí spěte v pokoji!

Z prezidentovových závěrů vyplývá existence blba, jako jedince bez názoru. Dovolím si hlavě státu oponovat – blb je jedinec s blbým názorem. Blba činí blbým názor? nebo blb má automaticky blbý názor? Jak udělat ze sebe blbce? Domnívám se, že studnice nápadů je nevyčerpatelná …

zeman

„Zatím nikdo neuvedl, jaký je poměr mezi politickými a ekonomickými migranty.“ podotkl prezident. … jasný jak facka – ekonomičtí se poznají podle nosu. Ekonomický nos je na špičce zahnutý. Vypadá jako šestka. Ekonomické lze rozeznat také pole rtů, které jsou většinou odulé. Spodní ret často odstává. Také na očích ekonomockého lze okamžitě poznat, že je to špatný a prolhaný člověk. Ekonomičtí jsou většinou malého vzrůstu, mají krátké ruce a křivé nohy – mládí v ghettu je poznamenalo – nízké, šikmé čelo, takové jako zločinci, vlasy většinou tmavé a kudrnaté jako černoši. Ekonomického lze rozeznat podle chůze, způsobu mluvy či moderního mobilního telefonu … Pan prezident varuje! „ …přicházejí ze zemí, jako je Eritrea, Senegal, Kosovo nebo Pákistán, v nichž se neválčí. Mám silné podezření, že tito lidé u nás nechtějí pracovat …“ Mnozí ekonomičtí nemají všechny tyto znaky. Existují dokonce i rusovlasí ekonomičtí. Proto je potřeba být pořád na stráži a dávat velký pozor, abychom ekonomické rozeznali. Ekonomickým dokonce chybí ušní boltce.

„S běženci se u nás mohou objevit teror, ghetta a nemoci …“ nevím, jak říci, nemoci a ghetta tu dávno máme. S tím terorem má sice pravdu … naši teroristé používají mírnější donucovací prostředky, chvaty a hmaty, tu a tam nasadí pouta. Doba si žádá své a pokrok nelze zastavit. Přímý přenos Čínské televize z popravy defraudanta a nepřítele lidu přerušila sněhová bouře v poušti Gobi. Pauzu vyplnil omluvný vysvětlující komentář a podmanivá hudba … Together. We will fly so high … Go West! Where the skies are blue.

Pod blankytně modrou oblohou na Rudém náměstí ožívají mrtvoly. U kremelské zdi se otvírají hroby, Brežněv se protahuje, Andropov cvičí prostná a Černěnko kráčí cestou lásky, moudrosti a síly. Jurodivý volá: sláva, sláva otevřela se nebeská brána a zástupy v rubaškách a rubáších se valí širokýmý bulváry: „Již vzhůru psanci této země, jež stmelil hlad …“ Po dlažbě rolují tanky a raketové nosiče, vzduchem duní rázová vlna. Na Náměstí Nebeského míru z tribuny hřímá Miloš Zeman: „Skutečnost, že symbol pro píču stále není v Unicode standardu zasluhuje mnohem větší pozornost. Existuje v tomto ohledu nějaká snaha jej co nejdříve prosadit a implementovat? Pokud ne, je to neomluvitelná chyba, neboť frekvence výskytu na zdech a mých projevech je extrémně vysoká … Popeláři všech zemí spojte se.

Kalendář akcí

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Nejbližší akce