Kunda sem, kunda tam, kunda kam se podívám

KUNDA“, pravím vám. Sedím na terase Café-baru Suprematique. Je slunečný podvečer z konce října. K zemi se snáší platanové listy. Na stole chladne šálek černé kávy … KUNDA vstoupil do dějin – nikoli po boku Tomáše Garrigua Masaryka, jak si sliboval, nýbrž následuje Milouše Jakeše na bazaar bizzar .

Přemýšlel jsem jak se k jeho verbálnímu projevu postavit … nakonec jsem se posadil a objenal si ferneta. Do zahulené putyky jsem to měl vždy blíž než na Hrad.

„Na zdarova Miloš. Mnoga ljeta. My vstrietim sa pod stolom.“

Teď už mám jasno. Lidská práva se utopila v ledové vodě sobecké vypočítavosti. Vládne bezcitné sobectví a placení hotovými. Na místo svobody se postavila svoboda obchodu. Lékař, soudce, básník jsou námeznímy pracovníky. KUNDA odhodil bezcenný étos – servítky si nebere – KUNDA sem, KUNDA tam, KUNDA kam se podívám. Ani se mu nedivím … Vzal lék a zapil ho alkoholem … vysvlékl šosáckou sentimentalitu.

kunda

Pochod na počest Velkého října prochází Tverským prospektem. Vpředu kráčejí bubeníci v rudých uniformách. První řada manifestujících nese transparent s nápisem My jsme jednotní přes celou šíři ulice. Nad kolonou mnoha tisíc lidí vlaje nesčetně praporů …

Když se KUNDA obrací ke svým příznivcům a voličům, musí také hovořit jejich jazykem, jinak by se nedomluvili a nastal by prostor nedorozumění. Nedošlo by k potřebné rezonanci, kterou každá KUNDA potřebuje pro svou seberealizaci. Údělem hlavy státu je jeho reprezentace nikoli sebeprezentace. Žádnou faktickou moc nemá … tak ho aspoň baví pozdvižení, jež KUNDA způsobuje. Laciné zboží srovná se zemí všechny čínské zdi.

Zpoza Velké čínské zdi znovu otevčenou hedvábnou stezkou míří na náš trh umělá KUNDA. Hmotnost: 720 g, délka: 245 mm, průměr: 60 – 88 mm, materiál: SuperSkin, barva: pink. Příjemná na omak, jednoduše se čistí, i když ve stovnání s podobnýmy výrobky je o poznání těžší … Nevadí. Výrobek vás zaručeně naprosto uspokojí. KUNDA vládne světu. KUNDA světlo světa. KUNDA světem vládne. Bez KUNDY by nebylo budoucnoti našich dětí. KUNDA nikdy není nuda. KUNDA, KUNDA über alles, über alles in der Welt …

KUNDA zaujala nesmlovavý postoj k pornografické skupince výtržnic z pravoslavného Chrámu Krista Spasitele. „Jsou to normální chuligánky a pojmenovaly se po KUNDĚ.“ Ty vole jelito … KUNDY jedny neholený nikým nevolený si veřejně souloží v muzeu vycpaných zvířat. KUNDA se pasovala do role arbitra morálky … ještě zbývají slova o samozvancích, renegátech, mezinárodních dobrodruzích … Na ďábla sis nevzpomněl, KUNDO.

I viděl jsem šelmu vystupující z moře, kteráž měla sedm hlav a deset rohů. Na rozích jejich deset korun, a na hlavách jejích jméno KUNDA. Byla pak šelma ta, kterouž jsem viděl, podobná pardovi, a nohy její jako nedvědí, a ústa její jako ústa lvová. I dal jí DRAK sílu svou, a trůn svůj, i moc velikou. A viděl jsem, ano jedna z hlav jejích jako zbitá byla až na smrt, ale rána její smrtelná uzdravena jest. Tedy divivši se všechna země, šla za tou šelmou. A klaněli se tomu DRAKU, kterýž dal moc šelmě; klaněli se i šelmě řkouce: Kdo jest podobný té šelmě? Kdo bude moci bojovati s ní? I dána jsou jí ústa mluvící …

KUNDA výtok, KUNDA styk, pojdeme v zajetých kolejích. Fragmenty emocí bijí do očí. Děj postrádá akci a napětí. Jedna z výhod hormonální antikoncepce je uváděno i to, že žena pak nebude menstruovat, ovulovat, nebude trpět menstruačním syndromem, zlepší se jí pleť, zkrátka že hormonální antikoncepce konečně uvede ženské tělo do řádu a harmonie. Bohyně KUNDA má dva páry rukou, přičemž v jedné drží meč, kterým nemilosrdně odsekává vše, co je již mrtvé, nepotřebné, zastaralé, aby vytvořila prostor něčemu novému. U sedmdesáti procent je dost času na to, abychom dokázali intervenovat a dosáhnout toho, abychom příchod nemoci dokázali zachytit včas a reagovat na ni … Pro zbývajících třicet procent existuje celá řada dalších možností: plastická chirurgie, plastické náboženství, plastické vyznání polední zvony vyzvání. Přišel deň Páně. Máme k dispozici nejmodernější farmaka na světě. Nejhorší na tom je ta proklatá rezistence … Očekávají se různé scénáře. Zítra již znamená KUNDA.

Kalendář akcí

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Nejbližší akce