Jen láska je arbitr!

Umění musí být krásné.

„Chci, aby umřel, kdo přestane cítit.“ požadoval André Breton.

Neumím pracovat s krásou jako měřítkem. Pod pojmem krásy si představím obraz ženy. Smrt je měřítkem života!

Se slovy, „Odpusť jim. Nevědí, co činí.“ umítal Kristus na kříži.

Střih.

nada_tolokonikova

Naděžda Tolokonniková stojí zaplavena oslepujícím zimním sluncem před chrámem Krista Spasitele. Zlatem se třpytily jeho báně. Chrám rozebrali a na jeho místě vybudovali výkop. Zlatem se třpytí jeho báně. Na krásu jsem se nikdy nedíval jako na estetickou kategorii – považovat kvantitu za ukazatel kvality. „Úkolem ženy je přinášet potěšení, potěšení, potěšení … nebo pokušení?“

Na oltář Kolínského dómu vyskočila novodobá Lorelei. Na odhalených prsou novodobé poselství: „I am God“ Oči kardinála Meisnera se zalíbením spočinuly na těle v rouše Evině … pohůnci, knechti přispěchali ve snaze se zavděčit se a krásu z oltáře strhli … Navrch přidali pár facek …

Nechtě!!! jsem s obrazem Nadi Tolokonnikové odstřihl i kapitální cecky Heidi Dumm. Umění je krásná žena. Vytiskli je na obrácenou stranu. Koukám se na dekapitované pohlaví … dekapitovaná bytost, tak potvrzuje domněnku(dekapitované pitomosti) o nesouměřitelnosti kvality a kvantity. Kontext Nadi Tolokonnikové na druhé straně je falešné pozlátko … marnost výkopové jámy, tvrzení o tom, kdo jinýmu jámu kopá, které se spolu s podobně zahalenými ženami rozhodla rozbít. Kdo ví, snad vytvořila trhlinu, našla proluku. Je krása normativ?

Je normativ krásný? Ony se vyslovily svůj názor … a  rouhali-li se, nedokáži odsoudit. Soudce vzal do rukou normativ, tr. zák. Ruské federace, a odsoudil je do kárného tábora. Tr. zák. s krásou nesouvisí .

Důvěrně známé příběhy mě unavují … Naďa zahájila hladovku, aby upozornila na lidsky nedůstojné podmínky ve vězení. Zjistila, jak to chodí … Obraz skutečnosti budí oprávněný úsměv. Lidsky nedůstojné podmínky … byly tam než přišla a budou tam i po jejím odchodu. Nic se nezměnilo a nic se nezmění. Heidi Dumm prsí z titulní strany … Sold is sold. Now, you gonna to be free.

Sure, to be free is my destiny …svobodná osudem.

Kalendář akcí

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Nejbližší akce